Subsidieregeling duurzame producten voor kleine ondernemers

dinsdag 12 maart 2024

Kleine ondernemers in Zaanstad krijgen opnieuw de kans om subsidies te ontvangen voor duurzame investeringen. De subsidieregeling geldt tot en met 31 december 2024, maar kan worden aangevraagd t/m 31 oktober 2024 of tot het moment dat het beschikbare subsidieplafond is bereikt.

Deze subsidie, met een totaalbudget van € 75.000, is specifiek bedoeld voor kleine ondernemingen in Zaanstad met maximaal 50 werknemers en een netto-jaaromzet of balanstotaal tot en met € 10 miljoen. Het doel is om deze ondernemers, vooral die zich in een financieel lastige situatie bevinden, te ondersteunen bij het verlagen van hun energierekening.

U kunt de subsidie krijgen voor één of meer energiebesparende maatregelen en producten. Denk aan een slimme thermostaat, bespaarstekkers, HR++ glas, elektrisch verwarmde terraskussens en allerlei isolatiemaatregelen.

>> Lees meer

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark