Algemeen

Bedrijvenpark HoogTij is gelegen in de gemeente Zaanstad, nabij Westzaan. In 2003 is de Vereniging Bedrijvenpark HoogTij opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven. De vereniging, waarin gemeente en bedrijven participeren, is verantwoordelijk voor een blijvende kwaliteit van het terrein namens alle gevestigde bedrijven. Dit is van cruciaal belang voor een goed vestigingsklimaat. KG Parkmanagement geeft invulling aan het parkmanagement.

HoogTij is een ruim bedrijvenpark van ca. 130 hectare, waarvan nog een groot deel hectares uitgeefbaar is. HoogTij is opgesplitst in twee delen: een nat en een droog deel. Een deel van HoogTij ligt direct aan het diepe water van het Noordzeekanaal. Dit is 27 hectare groot en hier kunnen bedrijven van milieucategorie 3.1 tot en met 5.1 terecht. De ligging aan het Noordzeekanaal biedt de mogelijkheid van diepzeeoverslag via een zelf te realiseren laad- en losfaciliteit

Op HoogTij heeft u alle ruimte om te ondernemen. Er zijn flexibel invulbare kavels te koop met ruimte voor verschillende soorten bedrijvigheid, tot en met milieucategorie 5.1. De verkaveling ligt niet vast, waardoor de vorm van de kavel vrij in te vullen is.

HoogTij biedt vestigingsruimte aan lokale, regionale en internationaal georiënteerde bedrijven die zelfstandige of gezamenlijke huisvesting zoeken. 

Bestuur

De samenstelling van het bestuur van Vereniging Bedrijvenpark HoogTij:

  • de heer Coen Vermeer (voorzitter)
  • de heer Wout van Laar (penningmeester)
  • de heer Walter van Gurp (bestuurslid)
  • de heer Tom Selling (bestuurslid)

Informatie aanvragen of storingen, wensen en klachten melden? Neem dan contact met ons op!

Grondaankoop

Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf te vestigen op HoogTij en wilt u daarvoor een perceel aankopen? Neem dan contact op met de ontwikkelaars. Kijk op www.hoogtij.com voor meer informatie en beschikbare kavels.

Service

Wilt u weten welke services parkmanagement levert, kijk dan verder onder Diensten.
Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van een dienst/service: neem dan contact op met uw parkmanager door middel van het contactformulier onder de button Contact.

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark