Nieuws van HoogTij

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark HoogTij en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Korte afsluiting provinciale weg van 22 op 23 mei

  woensdag 15 mei 2024

  De provinciale weg (Westzanerweg S150) zal door de bouw van de tijdelijke voetgangersbrug bij Bunge Loders Croklaan in de nacht van woensdag 22 mei op donderdag 23 mei tussen 01.00 en 02.30 uur afgesloten worden. Dit kan mogelijk enige hinder veroorzaken voor de logistieke bedrijven op ons...

  Save the Date ALV 17 juni 2024

  woensdag 01 mei 2024

  Namens het bestuur van de Vereniging Bedrijvenpark HoogTij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 17 juni 2024 om 16.00 uur. Vanaf 15.00 uur bent u welkom bij een van onze leden, Floramedia, gelegen aan Kleine Steng 1, 1551 NC Westzaan, waar de ALV zal plaatsvinden.

  Aanleg tijdelijke voetgangersbrug Bunge

  woensdag 01 mei 2024

  Bunge Loders Croklaan is wereldwijd een toonaangevende producent en leverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor industriële klanten over de hele wereld. Op dit moment zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe raffinaderij en productielocatie op het haventerrein...

  Terugkoppeling bijeenkomst zero-emissiezone Zaanstad

  dinsdag 23 april 2024

  Vorige maand was de informatiebijeenkomst over de gemeentelijke plannen voor de invoering van de zero-emissie zones in Zaanstad. Vanaf 1 januari 2026 voert de gemeente Zaanstad uitstootvrije zones in, in drukke winkelgebieden van Zaandam, Krommenie en Wormerveer.

  Dit betekent dat bestelbusjes en...

  Ontzorgen van bedrijfsvoering mét sociale impact

  dinsdag 23 april 2024

  Werkom is een sociaal ontwikkelbedrijf in Zaanstad en kan jouw sociale partner zijn in uitbesteding van productiewerk met perfect uitgeruste productieruimten inclusief magazijn en een team van geweldige medewerkers.

  Voorbereidingswerkzaamheden uiteindelijke aanleg kade afgerond

  dinsdag 12 maart 2024

  De werkzaamheden vanuit het havenbedrijf voor de aanleg van de kade vorderen gestaag. De kavel (aan de Fokkemast) is grondig aangepakt: er is opgeruimd, bomen zijn verplaatst naar een nieuwe locatie in het noordwesten van Hoogtij en een deel van de bestaande verharding is verwijderd.

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark