Nieuws van HoogTij

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark HoogTij en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Zeehavendagen 23 t/m 26 juni

  dinsdag 07 juni 2022

  Van donderdag 23 tot en met zondag 26 juni vinden de Zeehavendagen Amsterdam plaats. Het evenement biedt iedereen van Amsterdam tot IJmuiden een kijkje achter de schermen bij het bedrijfsleven in het Noordzeekanaalgebied. Ook bedrijven op HoogTij worden uitgenodigd de deuren te openen. En om daarmee...

  Geen parkeeroverlast meer op de Schoot

  woensdag 01 juni 2022

  Sinds het parkeerverbod is uitgebreid wordt er bijna niet meer geparkeerd op de Schoot. Ook bedrijven gevestigd aan de Schoot geven aan dat het parkeerprobleem momenteel is opgelost.

  Marktconsultatie Horecaontwikkeling HoogTij

  donderdag 28 april 2022

  Gemeente Zaanstad is een aanbestedingstraject gestart voor de uitgifte van twee horecakavels op HoogTij die onderdeel zullen uitmaken van een kavel waarop ook een truckparking komt. Horeca nabij de Kleine Steng zou een mooie aanvulling zijn voor het gebied.

  Inloopbijeenkomst omwonenden 13 april 2022

  dinsdag 12 april 2022

  Gemeente Zaanstad informeert de omwonenden van bedrijvenpark HoogTij regelmatig over de achtergrond van de huidige en toekomstige ontwikkelingen op en nabij het terrein.

  Foto’s van uw pand ontvangen?

  woensdag 16 maart 2022

  Vorig jaar heeft een professionele fotograaf op een mooie dag prachtige foto’s gemaakt op ons bedrijvenpark. Deze foto’s worden al gebruikt in de nieuwsbrieven en op de website.

  Uitkijken van camerabeelden

  woensdag 16 februari 2022

  Vereniging Bedrijvenpark HoogTij heeft het cameratoezicht eind vorig jaar in het gebied uitgebreid van drie naar vijf locaties. Sinds 1 december 2021 zijn alle vijf de cameramasten op HoogTij operationeel.

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark