Nieuws van HoogTij

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark HoogTij en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Verkeershinder door nachtafsluitingen Coenbrug

  woensdag 24 maart 2021

  Tot 17 april 2021 werkt Rijkswaterstaat aan de Coenbrug. De werkzaamheden zijn erop gericht om de geluidsoverlast van de beweegbare stalen delen (brugklep) van de Coenbrug te verminderen.

  Werkzaamheden rotondes op en nabij HoogTij

  woensdag 24 maart 2021

  Eerder is via de nieuwsbrief gecommuniceerd dat er een aantal infra-werkzaamheden zullen plaatsvinden. Dit vanwege de groei en de ontwikkeling van de bedrijvenparken de afgelopen jaren én om het voor de komende jaren toekomstbestendig te maken. Inmiddels is er meer informatie bekend.

  Bestemmingsplanherziening HoogTij

  woensdag 17 maart 2021

  Om bedrijven kavels intensiever te laten bebouwen en de grond efficiënter te benutten vindt een bestemmingsplanherziening plaats voor het centrale deel van HoogTij Fase 2. Zie de informatiebrief voor een toelichting op de bestemmingsplanherziening en op de actuele ontwikkelingen op HoogTij.

  Aanpassing rotondes HoogTij

  woensdag 10 maart 2021

  Vanwege de groei en de ontwikkeling van ons bedrijvenpark de afgelopen jaren én om het voor de komende jaren toekomstbestendig te maken, hebben een aantal infra-werkzaamheden op HoogTij plaatsgevonden. Zo is de Fokkemast eind vorig jaar woonrijp gemaakt en is fase 2 bouwrijp gemaakt.

  Aanpak Thorbeckeweg (N516)

  woensdag 10 maart 2021

  De Thorbeckeweg (N516) is een belangrijke verkeersader voor grote woongebieden zoals Zaandam-Zuid, Poelenburg en Zaandam-Centrum. Ook belangrijke bedrijventerreinen waaronder HoogTij maken continu gebruik van deze weg.

  Meer wandelpaden en groen voor openbare ruimte op HoogTij

  dinsdag 26 januari 2021

  Om de openbare ruimte van HoogTij groener en recreatiever maken is er in overleg met de gemeente vorig jaar een groenplan gemaakt. Het plan is meer wandelpaden aan te leggen en meer groen te planten. Er zal volgende week al gestart worden met de aanleg van het groen en de verwachting is dat dit...

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark