Nieuws van HoogTij

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark HoogTij en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Afsluiting Nauernasche weg (S150) vanwege asfaltherstel

  Wednesday 26 June 2024

  De Nauernasche weg (S150) wordt 8, 9 en 10 juli tussen 19.00 en 06.00 uur volledig afgesloten tussen de rotonde Westzanerweg/Grote Steng/Boeilijn en de rotonde pont Buitenhuizen in verband met asfaltherstel. 

  Bedrijvenpark HoogTij kan hierdoor geen gebruik maken van de westelijke ontsluiting. De...

  ALV, zero-emissie, 100-jarig bestaan en insectenhotel

  Wednesday 26 June 2024

  De ALV van 17 juni vond dit keer plaats bij Floramedia. Tijdens de vergadering werd de jaarrekening 2023 ter goedkeuring aan de leden voorgelegd, werden activiteiten op het gebied van Parkmanagement toegelicht en werd informatie gedeeld over ontwikkelingen op het bedrijvenpark. 

  Tijdelijke voetgangersbrug bij Bunge gereed

  Wednesday 05 June 2024

  In de vorige nieuwsbrief deelden we een animatie van de tijdelijke voetgangersbrug bij Bunge Loders Croklaan.

  Inmiddels is de brug aangelegd (zie foto) en zorgt deze nieuwe verbinding ervoor dat de vele medewerkers gemakkelijk en veilig de oversteek kunnen maken van het parkeerterrein naar de...

  Korte afsluiting provinciale weg van 22 op 23 mei

  Wednesday 15 May 2024

  De provinciale weg (Westzanerweg S150) zal door de bouw van de tijdelijke voetgangersbrug bij Bunge Loders Croklaan in de nacht van woensdag 22 mei op donderdag 23 mei tussen 01.00 en 02.30 uur afgesloten worden. Dit kan mogelijk enige hinder veroorzaken voor de logistieke bedrijven op ons...

  Save the Date ALV 17 juni 2024

  Wednesday 01 May 2024

  Namens het bestuur van de Vereniging Bedrijvenpark HoogTij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 17 juni 2024 om 16.00 uur. Vanaf 15.00 uur bent u welkom bij een van onze leden, Floramedia, gelegen aan Kleine Steng 1, 1551 NC Westzaan, waar de ALV zal plaatsvinden.

  Aanleg tijdelijke voetgangersbrug Bunge

  Wednesday 01 May 2024

  Bunge Loders Croklaan is wereldwijd een toonaangevende producent en leverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor industriële klanten over de hele wereld. Op dit moment zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe raffinaderij en productielocatie op het haventerrein...

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark