Nieuws van HoogTij

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark HoogTij en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Eerste paal Vollers op HoogTij

  dinsdag 30 juni 2020

  Vollers - een logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in transport van opslag van soft commodities - is gestart met de nieuwbouw op het haventerrein van HoogTij. Hier komt een groot en innovatief warehouse voor de opslag van cacao voor de verwerkende industrie van Cargill aan de Zaan.

  Zaanstad ondersteunt ondernemers in financiële nood door coronacrisis

  dinsdag 31 maart 2020


  De gemeente Zaanstad wil u graag op de hoogte brengen van het bijzondere pakket met noodmaatregelen die het kabinet vastgesteld heeft, om de Zaanse ondernemers te ondersteunen in deze moeilijke tijd. De prioriteit ligt nu even bij de gezondheid van de inwoners en niet bij het verplichten van betalen...

  Zaans bedrijf Eydenberg slaat eerste paal op HoogTij

  donderdag 26 maart 2020

  Het Zaanse bedrijf Eydenberg heeft in maart 2020 de eerste paal geslagen op HoogTij. Het bedrijf gaat op haar nieuwbouwlocatie een kantoorruimte, showroom, werkplaats en opslag bouwen.

  Interessante ALV bij Flora Media

  dinsdag 17 december 2019

  De laatste ALV van HoogTij heeft plaatsgevonden op dinsdag 9 december bij Flora Media. Tijdens de ALV is door de leden gestemd over 2 nieuwe bestuursleden. Petra Grandiek heeft haar werkzaamheden neergelegd in verband met haar vertrek bij PI2. Walter van Gurp van PI2 heeft haar bestuursfunctie na...

  Cybercrime: Hoe we allemaal gewillig meewerken

  dinsdag 15 oktober 2019

  De rol van de CEO wordt geplagieerd, orders worden afgevangen, betalingen worden omgeleid, software wordt gegijzeld, klantenbestanden worden ontfutseld, identiteitsfraude woekert en reputaties staan op het spel. De vraag is niet of je aan de beurt bent, de vraag is wannéér... What the hack!

  Iedere donderdag op HoogTij: Eat & Meet Foodtruck

  dinsdag 24 september 2019

  Iedere donderdag tussen 11:00 en 18:00 uur vindt u de Eat and Meet Foodtruck van Astrid van der Meer op HoogTij. Deze oude Ford Keulen leger-ambulance uit 1955 is dan gestationeerd bij het NXT-tankstation.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark