Nieuws van HoogTij

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark HoogTij en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Uitbreiding havenkade HoogTij

  woensdag 03 mei 2023

  Twee fabrieken van Bunge Loders Croklaan (Wormerveer en Rotterdam Maasvlakte) worden samengevoegd op één nieuwe productielocatie op het haventerrein op HoogTij, locatie Achterspring. Dit vraagt een aanpassing aan de havenkade.

  Twee horecakavels op HoogTij

  dinsdag 21 maart 2023

  De gemeente Zaanstad heeft de aanbesteding geopend voor twee horecakavels naast het tankstation. De percelen bevinden zich aan de Kleine Steng nabij de rotonde Westzanerweg-Kleine Steng.

  Port Security HoogTij

  dinsdag 21 februari 2023

  Naast het KVO-overleg is er eind 2022 ook een veiligheidsoverleg gestart, specifiek voor de bedrijven met havengebonden activiteiten op HoogTij. De bedrijven op de zgn. natte kavel, politie, gemeente en de vereniging nemen deel aan dit overleg.

  Voorbereidende werkzaamheden Thorbeckeweg gestart

  woensdag 15 februari 2023

  De afgelopen maanden zijn voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd op verschillende locaties. Denk aan het kappen van bomen, het aanbrengen van voorbelasting en het verleggen van kabels en leidingen.

  Keurmerk Veilig Ondernemen

  woensdag 15 februari 2023

  Om de kwaliteit van het bedrijventerrein op peil te houden heeft het bestuur met instemming van de leden besloten om een KVO-werkgroep op te richten.

  Een goed uiteinde en een fantastisch 2023!

  woensdag 21 december 2022

  Parkmanagement dankt alle bedrijven, de ondernemers en betrokken instanties voor de prettige samenwerking en het vertrouwen. Wij wensen iedereen voor het komende jaar heel veel geluk in goede gezondheid.

  Fijne feestdagen!

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark