Nieuws van HoogTij

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark HoogTij en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Tijdelijk parkeren HoogTij tijdens Dam tot Damloop

  dinsdag 06 september 2022

  Op 17 en 18 september vindt de Dam tot Damloop weer plaats in Amsterdam. Wegens een gebrek aan parkeergelegenheid heeft de organisatie de gemeente Zaanstad weer gevraagd om parkeergelegenheid beschikbaar te stellen.

  Provincie helpt bedrijven bij verminderen van uitstoot

  dinsdag 06 september 2022

  Havenbedrijven en industriële ondernemingen kunnen in de periode van 2021 tot en met 2024 een subsidie aanvragen waarmee de uitstoot van fijnstof, stikstofdioxide, geur en geluid verminderd wordt. Deze regeling is per 1 april 2022 opengesteld voor nieuwe subsidieaanvragen.

  Panden op Hoogtij worden minder hoog

  dinsdag 02 augustus 2022

  De panden op de laatste fase van het bedrijventerrein Hoogtij worden bij nader inzien toch geen dertig meter hoog, maar maximaal vijftien. De bewoners van Nauerna zijn tevreden, al willen zij wel dat de laatste gebouwen niet grijs, maar groen worden.

  Gevangenis koopt aangrenzende straat in Westzaan

  dinsdag 02 augustus 2022

  Pakjes over de muur van de gevangenis gooien kan straks niet meer. De doodlopende straat Smeet bij de gevangenis in HoogTij gaat Zaanstad verkopen aan het Rijksvastgoedbedrijf. Vanaf de weg zijn voorwerpen over de muren van het Justitieel Centrum gegooid, er wordt vuurwerk afgestoken en vanaf de...

  Geslaagde ALV

  dinsdag 12 juli 2022

  Afgelopen donderdag 7 juli heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Het was weer voor het eerst dat deze vergadering niet digitaal, maar op locatie kon plaatsvinden. Er was een goede opkomst.

  Gedeeltelijke afsluiting A10 en A4

  dinsdag 12 juli 2022

  Tussen 22 juli en 3 augustus zijn de A4 en A10 Zuid in 1 richting afgesloten van knooppunt Badhoevedorp tot oprit S109 RAI, vanwege grootschalige werkzaamheden aan station Amsterdam Zuid. Verkeer wordt omgeleid vanaf knooppunt Badhoevedorp via de A9 en de A5.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark