Nieuws van HoogTij

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark HoogTij en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

    Renovatie putkoppen Fokkemast en Kleine Steng

    Wednesday 16 October 2024

    Tussen 24 en 27 oktober staan er noodzakelijke renovatiewerkzaamheden gepland aan de putkoppen op de Fokkemast en de Kleine Steng. Om de veiligheid te waarborgen, de doorstroming te bevorderen en de overlast tot een minimum te beperken zullen er gedurende de werkzaamheden continu twee...

    Uitnodiging: AMAZadeursconferentie 15 oktober

    Tuesday 08 October 2024

    De AMAZ Board nodigt Zaanse werkgevers en andere betrokkenen bij de lokale arbeidsmarkt van harte uit. Tijdens deze bijeenkomst bespreken Zaanse werkgevers de recente, inspirerende acties en de geplande vervolgstappen om de arbeidsmarkt voor iedereen te verbeteren. Het doel is om samen te werken aan...

    Dam tot Damloop 21-22 sept.: parkeren op HoogTij

    Wednesday 18 September 2024

    Op zaterdag 21 september en zondag 22 september vindt de Dam tot Damloop plaats. De Gemeente Zaanstad heeft de organisator toestemming verleend om parkeerplaatsen te realiseren op nog uit te geven kavels op HoogTij.

    Interpolis beloont Bedrijvenpark HoogTij

    Tuesday 17 September 2024

    Op dinsdag 3 september ontving parkmanager Rob ten Bok namens de Vereniging Bedrijvenpark een cheque ter waarde van € 2.630,24 van Interpolis. "Een prachtig bedrag waar we heel blij mee zijn. Wij zullen dit gebruiken voor verdere veiligheidsmaatregelen op het terrein", aldus Rob ten Bok.

     

    Kick-off Bijeenkomst Energy Hub Hoogtij

    Tuesday 17 September 2024

    Op 3 september 2024 vond bij GZ OfficeXperience de eerste bijeenkomst plaats over de mogelijke energy hub op bedrijvenpark HoogTij. De bijeenkomst markeerde de kick-off van dit initiatief en trok een diverse groep belanghebbenden, waaronder lokale ondernemers en bedrijven, vertegenwoordigers van...

    Elektrische schouw HoogTij

    Tuesday 17 September 2024

    Parkmanagement heeft een elektrische terreinbeheerauto in gebruik genomen voor inspecties van de openbare ruimte en het bezoeken van ondernemers op HoogTij.

    De auto wordt ingezet voor reguliere controles.Heeft u vragen of meldingen? Spreek de parkmanager aan of mail naar info@pmhoogtij.nl.

     

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark