Nieuws van HoogTij

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark HoogTij en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Start aanleg infrastructuur haventerrein HoogTij

  dinsdag 18 september 2018

  Onlangs is gestart met het bouwrijp maken van de eerste fase van het haventerrein op HoogTij en de aanleg van de infrastructuur. Dit ter voorbereiding op de toekomstige bedrijfsbebouwing op HoogTij. De eerste fase van het haventerrein op HoogTij is het gedeelte ten westen van de toegangsweg.

  Start bouw diepzeekade HoogTij

  dinsdag 03 juli 2018

  Deze zomer start de bouw van een 900 meter lange diepzeekade aan het bedrijvenpark HoogTij langs het Noordzeekanaal.

  Uitnodiging 10 juli inloopbijeenkomst HoogTij

  dinsdag 03 juli 2018

  Om u te informeren over de achtergrond van huidige en toekomstige ontwikkelingen op en nabij het terrein organiseert de gemeente Zaanstad samen met het Ontwikkelingsbedrijf Haventerrein Westzaan en het Havenbedrijf Amsterdam op 10 juli een inloopbijeenkomst.

  Lunchwagen op HoogTij

  dinsdag 19 juni 2018

  Graag verwelkomen wij een nieuw gezicht op ons bedrijvenpark. Haar naam is Eva Peters en zij is de eigenaresse van Soep Sappig Lekker.

  Algemene Ledenvergadering 3 juli

  dinsdag 05 juni 2018

  Op 3 juli vindt de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Bedrijvenpark HoogTij plaats.

  Tankstation NTX HoogTij geopend

  dinsdag 03 april 2018

  Op bedrijventerrein HoogTij in Westzaan is op donderdag 15 maart het tankstation NXT HoogTij in gebruik genomen. NXT is een nieuw brandstoffen- en energieconcept, dat op initiatief van GP Groot is ontwikkeld.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark