Bedrijven op HoogTij

Op deze pagina vindt u de bedrijven die op het bedrijvenpark gevestigd zijn en lid zijn van de parkmanagement vereniging. Via deze pagina en de subpagina's is informatie te vinden over deze bedrijven zoals contactgegevens en een beschrijving van de werkzaamheden die verricht worden.

Alex Verspaning

Alex Verspaning

Alex verspaning is uw contact voor verspanende werkzaamheden in de Zaanstreek!

Met zijn jarenlange ervaring heeft Alex nu een nieuwe uitdaging aangenomen, u kunt voor draaien, frezen en aanverwante werkzaamheden bij Alex verspaning terecht.

Ayal Kaas

Ayal Kaas

Ayal Kaas is de specialist op het gebied van snijden, raspen en verpakken van kaas. Wij hebben een ruim assortiment kazen die we voor u kunnen verwerken. Wilt u blokjes, plakjes, grof of fijn geraspte kaas? Gemaakt van gangbare kaas, biologische of Halal. We hebben zelfs vegan-kaas zonder dierlijk stremsel en lactose vrij. Ayal Kaas verpakt het in elke gewenste hoeveelheid. Als private label, maar ook met ons logo Kasoline of Safak. Wij leveren door heel Europa aan supermarkten, groothandels en horecazaken.

 

Bouwbedrijf Werkhoven

Bouwbedrijf Werkhoven

Al 15 jaar lang zijn wij dé bouwpartner van particulieren en ondernemers in en om de Zaanstreek en bouwen wij verder waar een ander blijft stilstaan. Wij investeren niet alleen in een succesvol resultaat, maar ook in de kwaliteit van het bouwproces en een duurzame relatie met onze klanten. Dat doen wij door actief als betrouwbare bouwpartner op te treden: wij denken met u mee, informeren en communiceren duidelijk en zorgvuldig en betrekken u in het bouwproces.

Break-Down Sloopsupport

Break-Down Sloopsupport

Break-Down Sloopsupport bv is VCA & SC 530 gecertificeerd en actief in het aannemen en uitvoeren van sloopwerken, asbestsaneringen en boor- & zaagwerkzaamheden.

Met de certificaten VCA & SC 530 in het bezit wordt er door goed opgeleid personeel veilig en verantwoord gewerkt met oog voor het beschermen van gezondheid en veiligheid van omgeving, omwonenden en milieu.

CTVrede - Steinweg B.V.

CTVrede - Steinweg B.V.

CTVrede, met twee terminals in Zaandam en Amsterdam, krijgt met de vestiging op bedrijventerrein HoogTij een derde locatie aan het Noordzeekanaal. Via deze terminals vervult het container op- en overslagbedrijf een faciliterende rol voor verladers in noord-Nederland. Op de nieuwe locatie aan het Noordzeekanaal kan CTVrede straks zowel binnenvaart- als shortsea schepen afhandelen.

De Machinekamer

De Machinekamer

De Machinekamer gelooft in de combinatie van vintage en nieuwe design meubels. Bij ons vind je het allebei. Mooie ontwerpen van bekende ontwerpers uit de jaren '30 tot de jaren '80, heruitgaven van oude ontwerpen en natuurlijk onze collectie nieuwe meubels.

In Westzaan is het magazijn gevestigd, de winkel vindt u in Zaandam.

Eat and Meet Foodtruck - by Astrid catering

Eat and Meet Foodtruck - by Astrid catering

Als Chef-aan-huis verzorg ik al dan niet met mijn Foodtruck catering op talloze locaties. Astrid levert bijzonder lekker, kleurrijke smaakvolle, kleurrijke gerechten. De Foodtruck is een ware decoratie op elk evenement, receptie of feestje. Of het nu gaat om op uw locatie een walking diner, lunch, borrel, BBQ of buffet te verzorgen. Maar ook een intiem diner of een kookworkshop thuis.

Tevens zijn er aantrekkelijke huurmogelijkheden voor evenementen-bureaus, professionele chefs en horecabedrijven die gebruik willen maken van de professioneel uitgeruste Foodtrucks met chef en al!

Ebro Valves

Ebro Valves

Ebro valves b.V. is onderdeel van de Duitse Bröer Groep.
Met ca.1100 medewerker en 27 eigen vestigingen wereldwijd en een omzet van 170 mio. speelt EBRO wereldwijd in alle takken van industrie mee.
Met een royale voorraad van ca.1,5 mio. in Zaandam kan Ebro valves snel reageren op uw wensen voor hoogwaardige vlinderkleppen, meskantplaatafsluiters , pneumatische en elektrische aandrijvingen.

 

Eydenberg Retail Projects

Eydenberg Retail Projects

We are Eydenberg. Creators of iconic brand experiences and spaces. We help brands show off their best side:) We set trends in the fast moving world of retail. We offer a full-service including designs, productions and installations. Within no-time, we can create an incredible display, window, launch zone, shop-in-shop, pop-up store, complete store, furniture or anything else you have in mind. Just name it, we make it!

Floramedia

Floramedia

Floramedia is het communicatiebedrijf voor de groene markt. Wij helpen food en non-food retailers, telers en kwekers, leveranciers en producenten met concepten, content, multimedia en print producties. Wij hebben een sterke focus op groen en de groene sector.

Gam Bakker

Gam Bakker

Gam BAKKER is een expert op het gebied van internationaal transport, warehousing en value added logistics. 

Als u als vervoerder Gam Bakker kiest, dan kiest u voor kwaliteit en efficiëntie. Ook de veelzijdigheid die wij kunnen bieden tijdens het transporteren mag benoemd worden, dit kunnen wij mogelijk maken door ons uitgebreide wagenpark met verschillende soorten vrachtwagens. Op dit moment vervoerd Gam Bakker verschillende soorten producten; bloemen, noten, zaden, pinda’s, tuinbouwproducten, peulvruchten, fruit en bloembollen. Met name het bloembollentransport is een specialiteit van Gam Bakker.

GP Groot

GP Groot

Onze divsie GP Groot brandstoffen en oliehandel is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen. We leveren tankpasdiensten en we zijn verantwoordelijk voor de exploitatie en bevoorrading van ruim 50 bemande en onbemande tankstations van de merkconcepten Total, Texaco, Firezone, Argos en NXT.

Groenhart

Groenhart

Wij zijn voor Noord-Holland dé toeleverancier voor gereedschap, bouwbeslag en bevestigingsmateriaal. Hierbij richten we ons op de bouw, installatiebranche, facilitaire diensten en de particulier. Er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Je vindt er een uitgebreid assortiment, welke met zorg is samengesteld door goed naar onze klanten en medewerkers te luisteren. Alle medewerkers zijn geselecteerd op onze kernwaarden en dienen hierin samengevat snel, vakkundig en betrouwbaar te zijn.

GZ OfficeXperience B.V.

GZ OfficeXperience B.V.

Een eigen kijk op inrichten. Met oog voor detail. Een tikje eigenwijs en bijzonder verrassend. Dat is GZ Concepts. We realiseren turnkey inrichtingen waarmee we de grootste spraakwaterval aan het stamelen krijgen. Werkomgevingen waarin werknemers productief zijn en zich comfortabel en veilig voelen. Kantoorinrichtingen die inspireren. Met eigen ogen zien? Kom naar onze showroom!

Hoveniersbedrijf Mario Kooi

Hoveniersbedrijf Mario Kooi

Mario Kooi, hovenier sinds 1976. Mario heeft na de middelbare school zijn diploma MTuS gehaald in 1980. Na 10 jaar te hebben gewerkt bij diverse hoveniersbedrijven - om het vak van hovenier goed onder de knie te krijgen - heeft hij in 1990 zijn eigen bedrijf opgericht: Hoveniersbedrijf Mario Kooi.

iFashion

iFashion

iFashion is een snel opkomend merk dat de laatste modetrends scherp in de gaten houdt met nieuwe collecties waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kwaliteit is duidelijk terug te vinden in de stoere, mannelijke en tegelijkertijd stijlvolle kleding van iFashion. Kleding van iFashion is onder andere te herkennen door de mooie getailleerde pasvormen, de kwaliteit van de materialen waar gebruik van wordt gemaakt en de allure die de kleding uitstraalt.

Ifashion/Intelligence Fashion

Ifashion/Intelligence Fashion

Intelligence Fashion/Ifashion heeft de afgelopen 5 jaar met zijn “hip fashion for a happy price”-formule tientallen succesvolle kledingwinkels opgezet in een aantal grote steden in het land waaronder bijv. Amsterdam, Rotterdam en Arnhem.

Integra

Integra

Integra ontwerpt, produceert, levert en monteert metalen systeemplafonds en hightech klimaatplafonds. Zoekt u een geavanceerd plafondsysteem met koel- en verwarmingstechnologie dat naadloos past in het ontwerp van uw gebouw dan kiest u voor Integra. Wij ontwerpen samen met architecten wereldwijd plafonds voor kantoorgebouwen, vliegvelden en treinstations.

Kuehne + Nagel Logistics

Kuehne + Nagel Logistics

De Kuehne Nagel Group is met meer dan 63.000 medewerkers, in meer dan 100 landen verdeeld over meer dan 1.000 locaties, een van ‘s werelds meest toonaangevende logistieke dienstverleners.
Kuehne + nagel heeft een sterke marktpositie in zeevracht, luchtvracht, contract logistiek en overland transport, met daarnaast een sterke focus op het ontwikkelen en aanbieden van logistieke IT-oplossingen.

Meijer Boomverzorging

Meijer Boomverzorging


Boomverzorging betekent het voor ons het op de juiste manier beheren van de natuur. Door bomen op de juiste manier te kappen, snoeien of planten zorgen wij ervoor dat de omgeving baat heeft bij ons onderhoud. Met meer dan 20 jaar ervaring werken wij met passie en plezier aan het verzorgen van uw tuin en leefomgeving.

Meubelstoffeerderij Schröder & Overmars

Meubelstoffeerderij Schröder & Overmars

Wanneer u een zitmeubel op maat laat maken, stemmen we het perfect af op uw wensen. Hoogte, breedte of diepte kunnen op de centimeter bepaald worden voor een ideaal zitcomfort.

Bij het maken van een zitmeubel op maat worden moderne, hoogwaardige materialen gecombineerd met klassieke vakkennis. Zo wordt naast een beter zitcomfort ook een gegarandeerd langere levensduur behaald. Wij kiezen voor duurzaamheid.

Molenaar Reklame

Molenaar Reklame

Bent u op zoek naar het beste bedrijf voor al uw reclame producten? Dan bent u bij Molenaar Reklame aan het juiste adres.Al meer dan 10 jaar verzorgen wij alle vormen van reclame.Van fietsreclame tot autoreclame, van deurbordje tot gevelbord, van beachflag tot spandoekvan snijteksten tot full colour stickers, wij leveren dè creatieve oplossing.

Netbewoond

Netbewoond

Netbewoond is een professionele, SNF gecertificeerde organisatie die verder gaat dan alleen het bemiddelen tussen expats, bedrijven en verhuurders van woningen. Netbewoond levert namelijk een totaalconcept als het gaat over de huisvesting van expats. Daarbij neemt Netbewoond niet alleen verhuurders alle zorg uit handen, maar ook de bedrijven en expats die huren via Netbewoond.

OK Solutions

OK Solutions

OK Solutions: your specialist for filmwrapping and inserting systems!

OK Solutions are a well established mail equipment and wrapping machines supplier within the direct mail and packaging industry offering many years of experience and expertise.

PostNL

PostNL

Vanuit dit duurzame pand van ruim 7.600 m2 aan de Fokkemast 6 in Westzaan worden dagelijks gemiddeld zo’n 40.000 pakketten bezorgd. Deze PostNL-locatie in Westzaan maakt onderdeel uit van het PostNL- pakkettennetwerk dat uit in totaal 26 pakkettensorteercentra in Nederland en zeven locaties in België bestaat. Vanuit deze locaties gaan de pakketbezorgers op weg om zeven dagen per week overal in Nederland en België pakketten te bezorgen. 

SportLED Solution Provider

SportLED Solution Provider

SportLED Solution Provider is een van de grootste aanbieders van LED-systemen in de Europese Sportwereld. Met het zwaartepunt in het betaalde voetbal in Nederland, Duitsland en België verzorgt SportLED ook de LEDs bij grote hockey toernooien, paarden jumpings, veldrijden, atletiekwedstrijden etc. Buiten coronatijden zijn dat ongeveer 500 sportwedstrijden per jaar.

Wijlhuizen

Wijlhuizen

Wijlhuizen B.V. Levert onderdelen voor trucks en trailers in de breedste zin van het woord. Zowel voor eerste montage als voor de eindgebruiker heeft Wijlhuizen een enorm leveringsprogramma met originele onderdelen.

Wilo Nederland

Wilo Nederland

WILO SE met het hoofdkantoor in Dortmund, Duitsland, is een toonaangevende fabrikant van pompen en pompsystemen voor verwarming, koeling, airconditioningtechnologie, watervoorziening en vuilwaterafvoer.

Woody World

Woody World

Woody World ontwikkelt, ontwerpt en produceert eigentijdse modulaire woningen. Deze woningen zijn duurzaam vanwege de lange levensduur en energiezuinigheid. Tevens is het woon-/leefklimaat erg comfortabel in de houten woningen. De prefab bouwmethode garandeert een uiterst korte en snelle productie- en bouwperiode. Daarnaast is Woody World ook producent van houten kozijnen.

Zuiver BV

Zuiver BV

Zuiver is a popular Dutch label with a large collection of friendly priced furniture with design value.

All products are carefully selected and designed by the Zuiver design team and always in sync with the latest trends.
Our distinct Zuiver signature has already become a worldwide hit in more than twenty countries. Pay close attention to Zuiver as our design team constantly creates new, affordable additions to the dynamic collection.
Always full of colour, spunk and the famous Zuiver twist.