Bedrijven op HoogTij

Op deze pagina vindt u de bedrijven die op het bedrijvenpark gevestigd zijn en lid zijn van de parkmanagement vereniging. Via deze pagina en de subpagina's is informatie te vinden over deze bedrijven zoals contactgegevens en een beschrijving van de werkzaamheden die verricht worden.

CTVrede - Steinweg B.V.

CTVrede - Steinweg B.V.

CTVrede, met twee terminals in Zaandam en Amsterdam, krijgt met de vestiging op bedrijventerrein HoogTij een derde locatie aan het Noordzeekanaal. Via deze terminals vervult het container op- en overslagbedrijf een faciliterende rol voor verladers in noord-Nederland. Op de nieuwe locatie aan het Noordzeekanaal kan CTVrede straks zowel binnenvaart- als shortsea schepen afhandelen.

 

Floramedia

Floramedia

Floramedia is het communicatiebedrijf voor de groene markt. Wij helpen food en non-food retailers, telers en kwekers, leveranciers en producenten met concepten, content, multimedia en print producties. Wij hebben een sterke focus op groen en de groene sector.

Gam Bakker

Gam Bakker


Gam BAKKER is een expert op het gebied van internationaal transport, warehousing en value added logistics. 

Als u als vervoerder Gam Bakker kiest, dan kiest u voor kwaliteit en efficiëntie. Ook de veelzijdigheid die wij kunnen bieden tijdens het transporteren mag benoemd worden, dit kunnen wij mogelijk maken door ons uitgebreide wagenpark met verschillende soorten vrachtwagens. Op dit moment vervoerd Gam Bakker verschillende soorten producten; bloemen, noten, zaden, pinda’s, tuinbouwproducten, peulvruchten, fruit en bloembollen. Met name het bloembollentransport is een specialiteit van Gam Bakker.

Groenhart

Groenhart

Wij zijn voor Noord-Holland dé toeleverancier voor gereedschap, bouwbeslag en bevestigingsmateriaal. Hierbij richten we ons op de bouw, installatiebranche, facilitaire diensten en de particulier. Er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Je vindt er een uitgebreid assortiment, welke met zorg is samengesteld door goed naar onze klanten en medewerkers te luisteren. Alle medewerkers zijn geselecteerd op onze kernwaarden en dienen hierin samengevat snel, vakkundig en betrouwbaar te zijn.

Hoveniersbedrijf Mario Kooi

Hoveniersbedrijf Mario Kooi

Mario Kooi, hovenier sinds 1976. Mario heeft na de middelbare school zijn diploma MTuS gehaald in 1980. Na 10 jaar te hebben gewerkt bij diverse hoveniersbedrijven - om het vak van hovenier goed onder de knie te krijgen - heeft hij in 1990 zijn eigen bedrijf opgericht: Hoveniersbedrijf Mario Kooi.

Ifashion/Intelligence Fashion

Ifashion/Intelligence Fashion

Intelligence Fashion/Ifashion heeft de afgelopen 5 jaar met zijn “hip fashion for a happy price”-formule tientallen succesvolle kledingwinkels opgezet in een aantal grote steden in het land waaronder bijv. Amsterdam, Rotterdam en Arnhem.

Integra

Integra

Integra ontwerpt, produceert, levert en monteert metalen systeemplafonds en hightech klimaatplafonds. Zoekt u een geavanceerd plafondsysteem met koel- en verwarmingstechnologie dat naadloos past in het ontwerp van uw gebouw dan kiest u voor Integra. Wij ontwerpen samen met architecten wereldwijd plafonds voor kantoorgebouwen, vliegvelden en treinstations.

 

Kuehne + Nagel Logistics

Kuehne + Nagel Logistics

De Kuehne Nagel Group is met meer dan 63.000 medewerkers, in meer dan 100 landen verdeeld over meer dan 1.000 locaties, een van ‘s werelds meest toonaangevende logistieke dienstverleners.
Kuehne + nagel heeft een sterke marktpositie in zeevracht, luchtvracht, contract logistiek en overland transport, met daarnaast een sterke focus op het ontwikkelen en aanbieden van logistieke IT-oplossingen.

Molenaar Reklame

Molenaar Reklame

Bent u op zoek naar het beste bedrijf voor al uw reclame producten? Dan bent u bij Molenaar Reklame aan het juiste adres.Al meer dan 10 jaar verzorgen wij alle vormen van reclame.Van fietsreclame tot autoreclame, van deurbordje tot gevelbord, van beachflag tot spandoekvan snijteksten tot full colour stickers, wij leveren dè creatieve oplossing.

Netbewoond

Netbewoond

Netbewoond is een professionele, SNF gecertificeerde organisatie die verder gaat dan alleen het bemiddelen tussen expats, bedrijven en verhuurders van woningen. Netbewoond levert namelijk een totaalconcept als het gaat over de huisvesting van expats. Daarbij neemt Netbewoond niet alleen verhuurders alle zorg uit handen, maar ook de bedrijven en expats die huren via Netbewoond.

Netwerk VSP / Spotta

Netwerk VSP / Spotta

Netwerk VSP (van Vierhand, Serieus en Pabri, waar het bedrijf ooit uit ontstaan is) is de grootste bezorger van ongeadresseerd drukwerk in Nederland. Netwerk VSP is een 100% dochter van PostNL.

Wijlhuizen

Wijlhuizen

Wijlhuizen B.V. Levert onderdelen voor trucks en trailers in de breedste zin van het woord. Zowel voor eerste montage als voor de eindgebruiker heeft Wijlhuizen een enorm leveringsprogramma met originele onderdelen.

 

Wilo Nederland

Wilo Nederland

WILO SE met het hoofdkantoor in Dortmund, Duitsland, is een toonaangevende fabrikant van pompen en pompsystemen voor verwarming, koeling, airconditioningtechnologie, watervoorziening en vuilwaterafvoer.

Woody World

Woody World

Woody World ontwikkelt, ontwerpt en produceert eigentijdse modulaire woningen. Deze woningen zijn duurzaam vanwege de lange levensduur en energiezuinigheid. Tevens is het woon-/leefklimaat erg comfortabel in de houten woningen. De prefab bouwmethode garandeert een uiterst korte en snelle productie- en bouwperiode. Daarnaast is Woody World ook producent van houten kozijnen.

Zuiver BV

Zuiver BV

Zuiver is a popular Dutch label with a large collection of friendly priced furniture with design value.

All products are carefully selected and designed by the Zuiver design team and always in sync with the latest trends.
Our distinct Zuiver signature has already become a worldwide hit in more than twenty countries. Pay close attention to Zuiver as our design team constantly creates new, affordable additions to the dynamic collection.
Always full of colour, spunk and the famous Zuiver twist.