Ontzorgen van bedrijfsvoering mét sociale impact

dinsdag 23 april 2024

Werkom is een sociaal ontwikkelbedrijf in Zaanstad en kan jouw sociale partner zijn in uitbesteding van productiewerk met perfect uitgeruste productieruimten inclusief magazijn en een team van geweldige medewerkers.

Strategisch adviseur Sylvia Dekker geeft aan: ‘’Of het nu gaat om in- en ompakken, het maken van coderingen op verpakkingen, assembleren, folie-verpakken, blister-verpakken of maatwerk, bij Werkom hebben we de juiste specialisaties in huis. Van A tot Z regelen wij het voor jou! Dan is er ook nog een vernieuwde afdeling Repro & Print voor alle vormen en afmetingen van drukwerk. Businesspost zorgt voor adequate regionale verzendingen d.m.v. een elektrisch wagenpark en (bak-)fietsen.’’

Op zoek naar een partij die jouw onderneming kan ontzorgen mét sociale impact? Neem dan eens contact op met Werkom en kijk wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem contact op met Guy Kerstens (guykerstens@werkom.nl / 06 – 345 22 100) of Sylvia Dekker (sylviadekker@werkom.nl / 06 – 489 56 565).  

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark