Camerabeveiliging

Parkmanagement heeft collectieve camerabeveiliging georganiseerd voor het bedrijvenpark. De beelden worden opgeslagen en indien bedrijven gebruik willen maken van de beelden kunnen zij contact opnemen met de parkmanager via het contactformulier onder de button Contact. De beelden worden maximaal 28 dagen opgeslagen. 

Port Security HoogTij

Port Security HoogTij ziet toe op de veiligheid van het havengebied van Bedrijvenpark HoogTij in Westzaan. De deelnemende instanties aan het Port Security HoogTij komen regelmatig bij elkaar om afspraken te maken over de veiligheid en beveiliging van het havengebied. Daarnaast worden verdachte situaties en incidenten met elkaar uitgewisseld. Uitgangspunt van het overleg zijn de organisatorische - , bouwkundige - en elektronische maatregelen die partijen gezamenlijk nemen om de veiligheid van het havengebied te waarborgen. De combinatie van zichtbare - en onzichtbare beveiligingsmaatregelen zorgen er voor dat het havengebied van HoogTij een veilig havengebied is waar 24/7 toezicht wordt gehouden en verdachte situaties snel worden gesignaleerd.
 
Port Security HoogTij is onderdeel van de regionale aanpak ondermijning Noordzeekanaalgebied (NZKG) waarin overheid en bedrijfsleven samenwerken aan de aanpak van de ondermijnende drugscriminaliteit.

Aangifte doen

Wilt u aangifte doen van een inbraak of iets melden bij de politie dan kan dit in veel gevallen digitaal via deze link.

Melding maken bij de wijkagent? Dat kan via politie.nl > Mijn Buurt, of rechtstreeks via uw wijkagent Nigel Bakkum.

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark