Werkzaamheden A9 tussen Velsen en Raasdorp

dinsdag 06 juli 2021

De asfaltverharding op de A9 van Alkmaar naar Schiphol en van Schiphol naar Alkmaar moet worden onderhouden. De asfaltdeklaag moet tussen knooppunt Velsen en Raasdorp worden vervangen en ook worden geleiderail en bermen opgeknapt.

Zo zijn er op de snelweg A9 tijdelijk minder rijstroken beschikbaar en zijn op- en afritten soms afgesloten. Ook geldt er vanwege de veiligheid een maximumsnelheid van 70 km/h. De extra reistijd kan hierdoor op drukke momenten oplopen tot meer dan 30 minuten.

 

Periode: Vrijdag 9 juli 2021; 21.00 uur – woensdag 25 augustus 2021; 05.00 uur

Fase 1: richting Velsen – Raasdorp
vrijdag 9 juli 2021; 20.00 uur – vrijdag 30 juli 2021; 05.00 uur.

Fase 2: richting Raasdorp – Velsen
maandag 2 augustus 2021; 05.00 uur – woensdag 25 augustus 2021; 05.00 uur

 

Fasering:

Tijdens de faseringen wordt één rijbaan ingericht voor het verkeer met in beide richtingen twee rijstroken. De rijrichtingen worden op deze rijbaan gescheiden door een barrier. De andere rijbaan is werkvak voor Boskalis.

In Fase 1 is de A9 rijbaan richting Velsen – Raasdorp ingericht als werkterrein en rijdt het verkeer in beide richtingen over de andere rijbaan.

In Fase 2 is dit andersom en is de A9 rijbaan richting Raasdorp - Velsen ingericht als werkterrein en rijdt het verkeer in beide richtingen over de andere rijbaan.

Fase 1 en 2 zijn “opgeknipt” in deelfaseringen. Het is dus niet zo dat de gehele periode het gehele wegvak als werkterrein in gebruik is en dat Boskalis over de gehele lengte van het werk werkzaamheden uitvoert.

Tijdens de faseringen is de maximaal toegestane snelheid 70 km/uur.

>> Klik op de afbeelding voor meer info en adviesroutes.

>> Klik hier voor info via Rijkswaterstaat.

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark