Verkeershinder door nachtafsluitingen Coenbrug

woensdag 24 maart 2021


Tot 17 april 2021 werkt Rijkswaterstaat aan de Coenbrug. De werkzaamheden zijn erop gericht om de geluidsoverlast van de beweegbare stalen delen (brugklep) van de Coenbrug te verminderen. Dit doen ze onder andere door het reviseren van de trek-duwstangen, die de brug op zijn plaats houden. Benieuwd waar ze mee bezig zijn? In een tekening van de Coenbrug  wordt dit uitgelegd. Je vindt de uitleg hier.


Van 26 op 27 maart

Vanaf donderdag 25 maart wordt er drie nachten aan de A8 bij knooppunt Zaandam gewerkt. Gedurende deze nachten wordt er nieuw asfalt aangelegd. In de nacht van vrijdag 26 maart op zaterdag 27 maart zorgt dit voor ongeveer 10 minuten vertraging. Verkeer vanuit Amsterdam wordt bij knooppunt Zaandam omgeleid via de A7, afrit 3 Wijdewormer.


Van 7 op 8 en van 8 op 9 april

De Coenbrug wordt in april twee nachten afgesloten voor verkeer: in de nachten van woensdag 7 op donderdag 8 (rijrichting Amsterdam – Assendelft) en van donderdag 8 op vrijdag 9 april (rijrichting Assendelft – Amsterdam) van 23.00 tot 5.00 uur. Dit kan enige verkeershinder met zich meebrengen.

Ga je ’s nachts de weg op, bereid je reis dan goed voor, bijvoorbeeld via: www.rws.nl/werkzaamheden.

 

 

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark