Start bouw diepzeekade HoogTij

dinsdag 03 juli 2018


HoogTij is onderverdeeld in twee delen: een terrein voor havengebonden bedrijven (natte deel) en een terrein voor grondgebonden bedrijven (droge deel). Het totale gebied biedt ruimte voor 130 hectare bedrijvigheid. 

Eind oktober 2017 kozen Containerterminal CTVrede Steinweg en logistiek dienstverlener Gam BAKKER al om zich te vestigen in het havengebied op HoogTij. In navolging start in augustus 2018 de bouw van de nieuwe diepzeekade. Om de vrije doorgang in het Noordzeekanaal te waarborgen, wordt er een aanzienlijk terrein afgegraven. Hierdoor ontstaat er een zogenaamde ingekaste kade, zodat de schepen die laden en lossen niet in de vaarweg komen te liggen. De enorme hoeveelheid grond en zand die hierbij vrijkomt wordt gebruikt om fase twee van HoogTij – het droge terrein – op te hogen en gereed te maken voor nieuwe uitgifte. 

>> Lees meer

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark