Start aanleg infrastructuur haventerrein HoogTij

dinsdag 18 september 2018


Bouwrijp maken
De eerste fase van het haventerrein op HoogTij is het gedeelte ten westen van de toegangsweg. Dit deel wordt voorzien van bouwwegen (asfalt). Hiervoor is het eerst nodig om het hoofdriool aan te brengen onder de toekomstige weg. Ook de huidige toegangsweg naar het haventerrein krijgt asfalt. Volgens planning zijn de werkzaamheden half oktober gereed. Hierna kan de bouw starten van de eerste bedrijven op het haventerrein. Voor de huidige bedrijven op het bedrijvenpark hebben de werkzaamheden geen consequenties.

Aanleg kade
Tegen het Noordzeekanaal aan, ter hoogte van de voormalige dijk, is gestart met de aanleg van de havenkade. Medio 2019 zijn deze werkzaamheden klaar en kunnen hier havengerelateerde bedrijven zich vestigen. Ook deze werkzaamheden hebben geen consequenties voor de bestaande bedrijven op HoogTij.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark