Parkeeroverlast Schoot

woensdag 13 oktober 2021

Sinds een aantal maanden is een parkeerverbodszone ingesteld op HoogTij, met uitzondering van de Schoot. De gemeente heeft de Schoot niet opgenomen in de zone, zodat wandelaars nog steeds op deze plek gebruik kunnen maken van de parkeergelegenheid.
 
In de praktijk wordt er regelmatig op de Schoot geparkeerd door voornamelijk vervoerders van PostNL. De parkeeroverlast is bekend bij de vereniging. De vereniging voert regelmatig gesprekken met PostNL. Het is toegestaan op de Schoot te parkeren, waardoor het lastig is om hiertegen op te treden. De vereniging heeft de gemeente verzocht na te denken over een (structurele) oplossing voor dit probleem.
 
Ervaart u parkeeroverlast of overlast van zwerfvuil op de Schoot, dan kunt u dit melden bij PostNL via ludo.wouters@postnl.nl. Wij verzoeken u om de vereniging (info@pmhoogtij.nl) ook mee te nemen in de CC om op de hoogte te blijven van het type en aantal meldingen.

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark