Overlast Achterspring HoogTij

dinsdag 13 april 2021

Al circa drie maanden vind op bedrijvenpark HoogTij regelmatig samenscholingen plaats. De samenscholingen zorgen voor openbare orde problematiek zoals straatraces en motorcrossactiviteiten, vernielingen, drank- en drugsgebruik en wildplassen.

De vereniging is door de bedrijven en de collectieve beveiliging op de hoogte gebracht van deze overlast. Een aantal bedrijven worden door deze overlast belemmerd in hun bedrijvigheid.

De afgelopen maanden zijn er meerdere meldingen gemaakt bij politie en handhaving over deze problematiek. Tot op heden is er nog onvoldoende actie ondernomen. De vereniging heeft de afgelopen weken regelmatig contact over deze problematiek gehad met de gemeente Zaanstad en politie. Afgelopen weekend heeft de politie een algemene verkeerscontrole gehouden bij de rotonde gericht op het verkeer afkomstig van het crossterrein. Er zijn diverse bekeuringen uitgeschreven.

De vereniging komt op voor de belangen van de ondernemers en ziet daarbij ook in dat de problematiek de maatregelen die de vereniging kan nemen overstijgt. De vereniging heeft daarom een handhavingsverzoek ingediend bij het College van B&W. Zodra de vereniging een terugkoppeling ontvangt zal u hierover geïnformeerd worden. 

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark