HoogTij komt samen tijdens ALV

Tuesday 06 December 2016

 

Tijdens de ALV is de begroting voor 2017 gepresenteerd aan en goedgekeurd door de leden. 

Het bestuur heeft gemeld dat het Ondernemersfonds Zaanstad is afgewezen door de gemeenteraad van Zaanstad. Dit betekent dat er geen extra fonds zal worden opgericht waaraan alle ondernemers in Zaanstad verplicht meebetalen. Dit sluit aan bij de wens van het bestuur van de vereniging.

De ontwikkelaars van HoogTij hebben de leden geïnformeerd over de verkoop van kavels. Er zijn verschillende bedrijven geïnteresseerd om zich te vestigen op het bedrijvenpark. Binnenkort hopen de ontwikkelaars met positief nieuws naar buiten te kunnen komen.

Onno van der Schaaf van PI2 heeft kort verteld hoe het Justitieel Complex Zaanstad zich ontwikkelt. Vanaf februari 2017 moet het complex volledig in gebruik zijn. 

Tot slot heeft Rob ten Bok van Parkmanagement de leden geïnformeerd over de dagelijkse gang van zaken. Het beheer en onderhoud is in 2016 overgedragen van de gemeente naar de vereniging. De werkzaamheden worden nu uitgevoerd door Ballast Nedam. Voor de komend jaren zal het beheer en onderhoud worden aanbesteed.

Er is gekozen voor een nieuwe partij die de beveiligingscamera’s onderhoud en verbindingen aanlegt met de toezichtruimte van politie Noord-Holland in Zaandam. Ook zullen er (nieuwe) huisnummers en logo's worden geplaatst op de bewegwijzeringsborden. 

Het bestuur heeft de leden nogmaals gevraagd om zich aan te melden voor het bestuur. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Rob ten Bok

De najaars-ALV werd afgesloten met een hapje en drankje voor de aanwezigen. Wij bedanken gastheer Kuehne + Nagel.

 

 

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark