Geslaagde ALV

dinsdag 12 juli 2022

Afgelopen donderdag 7 juli heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Het was weer voor het eerst dat deze vergadering niet digitaal, maar op locatie kon plaatsvinden. Er was een goede opkomst.

De jaarrekening 2021 is goedgekeurd door de leden. Verder heeft de gemeente een toelichting gegeven op de horecaontwikkeling op HoogTij en op de energiebijeenkomst die op 5 juli heeft plaatsgevonden. Ook de nieuwe wijkagent Nigel Bakkum was aanwezig.

Verder heeft Naomi van Rooij van JINC middels een korte introductie tekst en uitleg gegeven over de organisatie en het aangaan van een partnerschap. Wilt u naar aanleiding hiervan contact opnemen met Naomi van Rooij dan kan dat via nvanrooij@jinc.nl of 06 516 799 13. 

Aansluitend aan de vergadering is de uitbreiding van het camerasysteem onthuld en heeft de voorzitter van de vereniging samen met de locoburgemeester van de gemeente Zaanstad het cameraconvenant ondertekend waarin afspraken zijn opgenomen met betrekking tot het cameratoezicht op HoogTij.

Er volgde een rondleiding door het pand van GZ OfficeXperience en er werd nog nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.
Wij danken gastheer GZ OfficeXperience voor de gastvrijheid.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark