Collectieve surveillance

woensdag 06 oktober 2021

Met instemming van de leden is de vereniging in november 2020 gestart met een pilot ‘collectieve surveillance’ in het gebied. Deze pilot werd uitgevoerd door ATN Beveiliging. In juni hebben wij gecommuniceerd dat het bestuur niet tevreden was over de geleverde kwaliteit. Dit is tevens tijdens de laatste ALV medegedeeld.

Inmiddels heeft het bestuur een nieuwe partij gevonden, namelijk een samenwerking tussen 247 Security (een lokale partij) en Securitas. Sinds juli 2021 voeren zij de surveillance uit op HoogTij. Dagelijks ontvangt Parkmanagement rapportages. Er is een goede afstemming tussen Parkmanagement en de surveillance en de rapportages leveren nuttige informatie op. 

Heeft u nog geen alarmopvolging geregeld, maar wel interesse? Meld dit bij uw parkmanager en zij zullen u in contact brengen met 247 security.

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark