Integra

Integra ontwerpt, produceert, levert en monteert metalen systeemplafonds en hightech klimaatplafonds. Zoekt u een geavanceerd plafondsysteem met koel- en verwarmingstechnologie dat naadloos past in het ontwerp van uw gebouw dan kiest u voor Integra. Wij ontwerpen samen met architecten wereldwijd plafonds voor kantoorgebouwen, vliegvelden en treinstations. Dit doen wij volgens de filosofie dat wij door onze prestaties bij iedere afnemer de status van preferred supplier willen krijgen. Altijd met oog voor de directe omgeving, duurzaamheid, mens en milieu.

Integra startte in 2000 met ontwerp, productie en montage van systeemplafonds. In 2008 breidde Integra het assortiment verder uit met plafondsystemen die voorzien zijn van ultramoderne koel- en verwarmingstechnologie. Wij verzorgden onder andere de plafondsystemen voor ABN Amro, Microsoft, TNT, RAI Amsterdam, de luchthaven van Sint-Petersburg, Tenerife, Schiphol en Oman. Van conventionele bouw tot zeer moderne en uitdagende architectuur, van grote oppervlaktes tot ingenieus ambachtswerk.

Integra heeft de afgelopen jaren gebouwen over de gehele wereld van plafondsystemen voorzien. Wij hebben vestigingen in Nederland en Turkije. Daar produceren wij panelen met standaard een akoestische inlage en bij expliciete eisen kan Integra specifieke isolatievoorzieningen treffen. Al onze producten testen we volgens DIN EN 20354 en DIN EN ISO 16554-normen. Daarnaast voeren we Db- en andere testmetingen uit met onder andere een akoestisch vlies, diverse perforaties en (on)gesealde isolatiepakketten.

Onze twee internationaal georiënteerde business units Integra Metal Ceiling systems en Integra Climate Ceiling systems verzorgen voor onze relaties het hele traject van design tot aan de montage. Integra ontwerpt de plafondsystemen en integreert ze met licht- en luchttechnische componenten. Wij ontwikkelen luchttechnische selecties, lichtplannen en berekeningen over de lichtsterkte en andere belangrijke elementen voor een optimaal klimaat in de gebouwen. Zoekt u plafondsystemen voor een renovatie, revitalisatie en nieuwbouw van gemeentehuizen, ziekenhuizen, kantoren, luchthavens, treinstations of hotels? Neem dan contact op met Integra.

 

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Integra
Adres Rak 22
  1551 NA Westzaan

Bekijk op Google Maps
Website http://www.integra-groep.com
E-mail info@integra-groep.com
Telefoon 075 612 7290
Fax 075 670 14 97

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark