Ifashion/Intelligence Fashion

Intelligence Fashion/Ifashion heeft de afgelopen 5 jaar met zijn “hip fashion for a happy price”-formule tientallen succesvolle kledingwinkels opgezet in een aantal grote steden in het land waaronder bijv. Amsterdam, Rotterdam en Arnhem.

De collectie van de Ifashion winkels wordt tweewekelijks of maandelijks aangevuld. Dus iedere maand kun je weer nieuwe artikelen in onze winkels vinden!

De winkels van Ifashion hebben verschillende namen bijv. SCAMM of Farlys, maar de collectie met mooie hippe trendy zeer betaalbare mode voor dames en heren is min of meer hetzelfde in deze winkels.

Intelligence fashion streeft er naar om in de komende jaren het aantal winkels uit te breiden in het land om zo met zijn formule van zeer betaalbare mode voor zoveel mogelijk mensen die vangoede basics en trendy kleding houden bereikbaar te zijn.

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Ifashion/Intelligence Fashion
Adres Kleine Steng 3
  1551 NC Westzaan

Bekijk op Google Maps
Website http://ifashion.nl
E-mail info@ifashion.nl
Telefoon 0031 75 63 111 77
Fax 0031 75 61 44 884

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark