Gam Bakker

Gam BAKKER is een expert op het gebied van internationaal transport, warehousing en value added logistics. 

Als u als vervoerder Gam Bakker kiest, dan kiest u voor kwaliteit en efficiëntie. Ook de veelzijdigheid die wij kunnen bieden tijdens het transporteren mag benoemd worden, dit kunnen wij mogelijk maken door ons uitgebreide wagenpark met verschillende soorten vrachtwagens. Op dit moment vervoerd Gam Bakker verschillende soorten producten; bloemen, noten, zaden, pinda’s, tuinbouwproducten, peulvruchten, fruit en bloembollen. Met name het bloembollentransport is een specialiteit van Gam Bakker.

Wat Gam Bakker, naast de uitmuntende service, nog unieker maakt, is de mogelijkheid om de producten geklimatiseerd en luchtvochtigheid-gecontroleerd te vervoeren. Dit wil zeggen dat wij gekoeld of verwarmd vervoeren en daarnaast ook nog de luchtvochtigheid in de hand houden, dit zal ervoor zorgen dat uw producten in optimale conditie geleverd worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Gam Bakker
Adres Grote Steng 10
  1551 NL Westzaan

Bekijk op Google Maps
Website https://www.gambakker.com
E-mail info@gambakker.nl
Telefoon 0757600100

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark