Eat and Meet Foodtruck - by Astrid catering

Astrid van Eat and Meet Foodtruck levert catering op locatie. Met of zonder Foodtruck. ELKE WOENSDAG EN ZONDAG staat de rollende keuken op een vaste standplaats in Westzaan. Wil jij een Foodtruck op je werk of bedrijventerrein? Bel 0621850111! Wil jij ook een keer lekker eten laten bezorgen voor jouw deur, in de straat, op je werk of bij je bedrijf? Catering, bezorgen van 'thuis-uiteten-boxen' en gevulde plates. Bel mij en we bespreken samen de mogelijkheden.

3-gangen? Streetfood of juist koffie met sweettreats? Het kan. Tijdens uitvaarten op de begraafplaats, voor de kerk of uitvaartcentrum. Er is best nog wel wat mogelijk in deze periode.
Wisselende gerechten op de vaste standplaats naast vaste toppers. BlackAngus Burgers, GriekGenot en Karma Shoarma en verse Frites zijn de hardlopers. 

De Foodtruck is een ware decoratie op elk evenement, receptie of feestje. Of het nu gaat om op uw locatie, bij uw bedrijf, of in uw tuin een walking diner, lunch, borrel, BBQ of buffet te verzorgen. Vlees, Vis, Vegetarisch en ook vegan, halal of gluttenvrij. T kan allemaal.

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Eat and Meet Foodtruck - by Astrid catering
Adres Rak 71
  1551 NA Westzaan

Bekijk op Google Maps
Website https://www.facebook.com/eatandmeetfoodtruck/
E-mail astridvandermeer@me.com
Mobiel-nr. 06 21850111

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark