Wij feliciteren collega-ondernemer ZUIVER!

dinsdag 31 mei 2016

De 10e Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, editie 2015-2016, is een groot succes geworden. In een tot de laatste plaats gevuld theater De Philharmonie in Haarlem werd onze collega-ondernemer Zuiver gekroond tot Beste Onderneming van Noord-Holland cat. MKB Midden. Zuiver versloeg in de eindstrijd van deze categorie Kesbeke Fijne Tafelzuren BV uit Amsterdam en Zaboplant uit ’t Zand.

De jury van de OVNH kijkt bij de beoordeling van de finalisten naar zaken waarin een onderneming zich nadrukkelijk onderscheidt. Dat kan zijn personeelsbeleid, innovatie, MVO, creativiteit en financieel beleid. Volgens Jan Willem Dijkstra van Randstad, voorzitter Stuurgroep OVNH, waren de jurybezoeken indrukwekkend. "We weten dat er in Noord-Holland veel mooie bedrijven zijn, maar als je de verhalen hoort van de juryleden die een kijkje mochten nemen in de keuken van deze finalisten, dan ervaar je pas echt goed de passie en het ondernemerschap en begrijp je waarom deze bedrijven excelleren en hier vanavond op het podium staan."

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark