Werkzaamheden rotondes op en nabij HoogTij

woensdag 24 maart 2021


Eerder is via de nieuwsbrief gecommuniceerd dat er een aantal infra-werkzaamheden zullen plaatsvinden. Dit vanwege de groei en de ontwikkeling van de bedrijvenparken de afgelopen jaren én om het voor de komende jaren toekomstbestendig te maken. Inmiddels is er meer informatie bekend. 

Vanaf half april zal een tweetal rotondes op en nabij HoogTij aangepast worden om de doorstroming te bevorderen. De rotondes zullen groter gemaakt worden met dubbele rijstroken. Het gaat om de rotonde met de verbinding Kleine Steng – Westzanerweg (nabij het tankstation) en de rotonde die van de Westzanerweg overgaat in de Hoofdtocht (ten oosten van HoogTij). 

De werkzaamheden duren per rotonde 8 tot 12 weken. De doorgaande toegangswegen blijven tijdens de duur van de werkzaamheden bereikbaar (met uitzondering van 4 zondagen).

De afsluiting van fase 1 rotonde Hoofdtocht is eind april. Zie bijgevoegde afbeelding voor meer informatie over de fases.

Een brief vanuit de aannemer naar de bedrijven op HoogTij met meer informatie over de werkzaamheden volgt spoedig. Zodra de planning bekend is zullen wij deze uiteraard met u delen via de nieuwsbrief en op de website www.pmhoogtij.nl.

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark