Verkeershinder: groot onderhoud A10 West

dinsdag 20 juni 2017

Rijkswaterstaat voert van 24 juli tot 4 september groot onderhoud uit aan de A10 West. De weg wordt tussen de Basisweg en knooppunt De Nieuwe Meer zes weken afgesloten: eerst drie weken in zuidelijke richting en daarna drie weken in noordelijke richting. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingen en een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. 

Klik op de linken in de tekst of bekijk hier de belangrijke documenten.

Wat wordt er gedaan
Het asfalt wordt vervangen op de hoofdrijbaan en op de meeste op- en afritten en parallel gelegen wegen. Tientallen voegen in het wegdek bij bruggen en viaducten worden vernieuwd. Ook de matrixborden worden vervangen en het hele systeem van lussen, camera’s en wegkantstations dat ermee is verbonden en de afvoer van het regenwater wordt verbeterd.

Advies aan de weggebruiker 
Door de afsluiting van de A10 West zal er hinder ontstaan, zowel in de ochtendspits maar met name in de avondspits. De A10 Noord, A5 tussen knooppunt De Hoek en knooppunt Raasdorp, de A9 tussen knooppunt Raasdorp en knooppunt Velsen, knooppunt Badhoevedorp en Coenplein zijn locaties waar hinder zal ontstaan. Ook op Amsterdamse wegen wordt het drukker. Er ontstaan daar langere wachttijden op verschillende kruispunten.

Wij vragen u dit door te geven aan uw medewerkers, klanten, leveranciers, etc.

 

 

 

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark