Vereniging Bedrijvenpark HoogTij klaar voor 2018!

woensdag 20 december 2017


Marcel Kok van Wilo Nederland heette alle aanwezigen van harte welkom met een inspirerende presentatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van pompinstallaties voor verwarming, koeling en waterbehandeling. Daarnaast gaf hij een inkijkje in de wijze waarop Wilo innovatie toepast binnen haar bedrijfsvoering. Wij bedanken Wilo voor hun gastvrijheid!

Na de opening door Interim-voorzitter Jelle Faber werd een korte voorstelronde gehouden. Onlangs gevestigd en dus nieuw aan tafel zijn: GP Groot en Bouwbedrijf Werkhoven.

De leden hebben tijdens de ALV ingestemd met:

  • De benoeming van mevrouw Petra Grandiek (PI2) als bestuurslid van de Vereniging. Ook via deze weg willen wij haar veel succes wensen! 
  • De begroting van 2018. De begroting kan worden ingezien via de ledenlogin op www.pmhoogtij.nl.

Tot slot hebben de ontwikkelaars een korte toelichting gegeven over de ontwikkeling van Bedrijvenpark HoogTij. De verkoop van kavels verloopt voorspoedig en dat heeft in 2017 geresulteerd in een aantal nieuwe leden voor de Vereniging. Ook in 2018 verwachten zij koopovereenkomsten te kunnen sluiten met nieuwe bedrijven. 

De najaars-ALV werd afgesloten met een hapje en drankje voor de aanwezigen. (Klik op de foto voor een vergroting.)

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark