Problemen met warmte-koudeopslag?

woensdag 18 oktober 2023

Sinds de aanleg van de warmte-koude voorziening op HoogTij in 2010 zijn er verschillende eigenaren/leveranciers geweest. Nuon heeft het systeem oorspronkelijk gebouwd en opgeleverd, het systeem is vervolgens in 2014 overgenomen door de huidige leverancier Eteck.

Er zijn een aantal warmtestations op HoogTij en deze leveren via een gasmotor aangedreven warmtepomp laagwaardige warmte in de winter.
In de zomer fungeert de pomp als koelmachine. Op het systeem zijn met name bedrijven aangesloten die op het Rak of de Fokkemast gevestigd zijn.

Van meerdere gevestigde bedrijven ontvangen wij signalen dat zij al langere tijd problemen hebben met de aanvoer van warmte en koude in hun pand.

Indien u ook een contract met Eteck heeft en problemen ervaart op het gebied met de aanvoer van warmte en koude in uw pand, meld dit dan zo spoedig mogelijk bij uw parkmanager. Wij zullen dan betrokken partijen bij elkaar brengen en meedenken over vervolgstappen.

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark