Port Security HoogTij

dinsdag 21 februari 2023

Naast het KVO-overleg is er eind 2022 ook een veiligheidsoverleg gestart, specifiek voor de bedrijven met havengebonden activiteiten op HoogTij. De bedrijven op de zgn. natte kavel, politie, gemeente en de vereniging nemen deel aan dit overleg.
 
Onlangs is al een eerste succes behaald. Al langere tijd vonden straatraces plaats op de Achterspring en Grote Steng. Naar aanleiding van een melding heeft de vereniging een kenteken kunnen herkennen op de camerabeelden. De politie heeft de eigenaar van het voertuig aangesproken. Inmiddels zijn de straatraces aanzienlijk teruggedrongen. Een mooi resultaat door, in dit geval, een goede samenwerking tussen de bedrijven, de vereniging en politie.

Naast deze lokale aanpak vanuit de vereniging is er ook een regionale aanpak voor het gehele Noordzeekanaalgebied opgestart vanuit de overheid. RIEC, Douane, FIOD, Port of Amsterdam en gemeenten slaan de handen ineen om de samenwerking met elkaar en bedrijven te versterken. Over deze regionale aanpak volgt later meer.  

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark