Ondernemersbijeenkomst Ondermijning

dinsdag 02 april 2019

Kent u ze ook? De kapper op de hoek waar nooit klanten komen? Het garagebedrijf dat vaker dicht dan open is? Vraagt u zich ook weleens of hoe ze dan toch die forse huur kunnen opbrengen? Wordt er geld witgewassen? Dat zou in de praktijk best eens het geval kunnen zijn. Het komt vaker voor dan u denkt, ook in Zaanstad.

Wilt u weten wat u hiertegen kunt doen? Kom dan op 15 april van 18:00 tot 21:30 uur naar deze bijeenkomst over ondermijning speciaal voor ondernemers in het stadhuis in Zaandam. Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door het MKB, Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland (RPC), de politie en gemeente Zaanstad. U bent van harte welkom.

Ondermijning
Bij ondermijnende criminaliteit worden legale voorzieningen door burgers of ondernemers misbruikt. Denk bijvoorbeeld aan het witwassen van crimineel geld, vastgoedfraude of het frauderen met belastingen en overheidssubsidies. Ook u als ondernemer kan daar direct of indirect last van krijgen. Ondermijnende criminaliteit benadeelt eerlijke ondernemers en kan u financiële schade toebrengen. Ondermijning gaat bovendien vaak gepaard met geweld, intimidatie en bedreiging en werkt verloedering in de hand. Dat vinden wij in Zaanstad onacceptabel.

Bijeenkomst
Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de trends en ontwikkelingen binnen ondermijning en kunt u met deskundigen en collega-ondernemers van gedachten wisselen. Er wordt ingegaan op welke mogelijkheden er zijn om uw onderneming weerbaar te maken tegen deze vorm van criminaliteit. Bent u erbij?

Aanmelden
Aanmelden kan via ondermijning@zaanstad.nl. Graag aangeven met hoeveel personen u aanwezig bent.

Klik op de brief voor alle informatie ->

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark