Interpolis beloont Parkmanagement Vereniging HoogTij

dinsdag 06 juli 2021

Op 28 juni jl. ontving Parkmanagement Vereniging HoogTij een cheque ter waarde van € 1.082,47 van Interpolis.

“Een prachtig bedrag, waarmee we heel blij zijn. We gaan het gebruiken om de veiligheid op ons bedrijvenpark verder te verbeteren.” Aldus Coen Vermeer, voorzitter van de Vereniging.

 

Alle betrokken partijen profiteren van veilig ondernemen
Een collectief beveiligd bedrijventerrein is veiliger en zorgt er voor dat ondernemers prettiger kunnen ondernemen. “Samen met Interpolis werken we aan een veilig bedrijventerrein. Door ons collectief te verzekeren reduceren we o.a. criminaliteit en dus schades en kosten. Daarnaast hoeft Interpolis minder uit te keren als er schade is op ons terrein.”

Samenwerken aan een veilig bedrijventerrein wordt jaarlijks door Interpolis beloond
Gecertificeerde bedrijventerreinen die ook over proactief cameratoezicht beschikken, komen bij Interpolis in aanmerking voor een resultaatsparticipatie. Dit betekent dat de vereniging jaarlijks een uitkering ontvangt wanneer de verhouding tussen de betaalde premie en het uitbetaalde schadebedrag gunstig is. Meer leden met een Interpolisverzekering betekent een hogere resultaatsparticipatie!

Wil je weten wat de voordelen voor jouw bedrijf op HoogTij zijn?
Jouw lokale Rabobank helpt je graag verder. De Risicospecialisten Verzekeren zijn Joke Meerkerk (06-22774601) en Sandra Freeke (06-12953966).

Daarnaast biedt Interpolis aan de ondernemers die lid zijn een korting tot 15% op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering op de Interpolis BedrijvenCompactPolis® .

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark