HoogTij P&R locatie tijdens Dam tot Damloop

Tuesday 12 September 2017

Gedurende het evenement wordt er door de organisatie een buspendeldienst aangeboden vanaf het P+R bedrijvenpark HoogTij, dit betekent concreet het volgende:

- Zaterdag 16 sept. pendeldiensten van 17:00 uur tot 00:00 uur
- Zondag 17 sept. pendeldiensten van 09:00 tot 19:00 uur

De organisatie houdt er rekening mee dat er verschillende bedrijven open zijn tijdens het Dam tot Dam Weekend en probeert de bus- en autoverkeersstromen hier zoveel mogelijk op af te stemmen. De bedrijven zullen bereikbaar blijven.

Klik op de afbeelding voor een overzicht.

 

Informatie over het evenement:

Op zondag 17 september 2017 kunnen 50.000 hardlopers meedoen aan de 33e editie van de Dam tot Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. De afstand is 10 Engelse Mijl, waaraan ook elk jaar een aantal wereldtoppers meedoet. Daarnaast worden in Zaandam en Amsterdam-Noord de Mini Dam tot Damlopen georganiseerd.

Een dag eerder, op zaterdagavond 16 september, vindt ook weer de Damloop by night plaats. Maximaal 15.000 lopers kunnen meedoen aan deze 5 Engelse Mijl (8 km) door de verlichte straten van Zaandam. Het avondonderdeel van Nederlands grootste hardloopevenement is met name aantrekkelijk voor beginnende hardlopers, maar is ook prima geschikt als warming-up loop voor de 10 Engelse Mijl op zondag of wedstrijdlopers die zich meer hebben toegelegd op kortere afstanden. Het parcours doet onder andere de Burcht, Zuiddijk en het waterrijke gebied rondom de Voorzaan aan.

 

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark