HoogTij komt samen tijdens ALV

maandag 25 juli 2016

Op 8 juli vond bij Floramedia de 18e ledenvergadering plaats van Vereniging Bedrijvenpark HoogTij.
Na een korte presentatie van Willibrord Blom van Floramedia werd de vergadering geopend door de voorzitter.

Tijdens de vergadering is de jaarrekening van 2015 goedgekeurd door de leden.
Het bestuur heeft uitleg gegeven over de overdracht van het beheer van de openbare ruimte. Dit is bijna rond in overleg met de gemeente Zaanstad. Dit betekent dat Vereniging Bedrijvenpark HoogTij zelf sturing gaat geven aan de aannemers die de maaiwerkzaamheden, het onderhoud aan bomen, het vegen en de onkruidbestrijding, de openbare verlichting en meer onderhouden.

Verder is er gesproken over het beoogde Ondernemersfonds Zaanstad. Omdat dit een extra kostenpost met zich meebrengt voor de leden van HoogTij en de bedrijven al verenigd zijn in de Vereniging Bedrijvenpark HoogTij, is er besloten dat HoogTij tegen de komst van het Ondernemersfonds Zaanstad stemt. Meer informatie over dit besluit wordt opgenomen in de notulen van de ledenvergadering.

De ontwikkelaars hebben verteld dat er steeds meer interesse is voor kavels op HoogTij. Ook voor de zogenaamde ‘natte’ kavel, waarbij ook een kade zal worden aangelegd is belangstelling.
Op deze (nog) lege kavels heeft de gemeente de overlast van motorcrossers aangepakt. Ervaart u nog overlast? Neem dan contact op met de gemeente en/of politie.
Op verzoek van de eigenaren van het Rak heeft het bestuur van Vereniging Bedrijvenpark HoogTij uitleg gegeven over de verplichtingen en verwachtingen van de bedrijven op het Rak ten aanzien van beheer en onderhoud op eigen terrein.

Verder maakte de vertegenwoordiger van de PI2 bekend dat de gevangenis op 6 september officieel zal worden geopend door Koning Willem Alexander.
Na de vergadering kregen de aanwezigen een rondleiding door het bedrijfspand van Floramedia en werd er afgesloten met een hapje en drankje.

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark