Hoe beschermen we het Noordzeekanaalgebied?

dinsdag 12 maart 2024

Naast het KVO-overleg kennen we het veiligheidsoverleg Port Security HoogTij, specifiek voor de bedrijven met havengebonden activiteiten op HoogTij. De bedrijven op de zgn. natte kavel, politie, gemeente, douane en de vereniging nemen deel aan dit overleg.

Naast onze lokale aanpak vanuit de vereniging is er ook een regionale aanpak voor het gehele Noordzeekanaalgebied. Dit is een samenwerking vanuit de overheid. RIEC, Douane, FIOD, Port of Amsterdam en gemeenten.

Op 11 april vindt het Congres ‘Op Koers – samen tegen drugssmokkel’ plaats. Vereniging Bedrijvenpark HoogTij en de gevestigde bedrijven op de zgn. natte kavel zijn ook aanwezig. Ook benieuwd hoe we het Noordzeekanaalgebied – en dan vooral ons eigen terrein – tegen de invloed van criminelen beschermen? Leer signalen kennen, check de tips of woon op 11 april het congres bij.

>> Lees meer

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark