Geslaagde Ledenvergadering

woensdag 19 juli 2023

Maandag 17 juli heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. We waren dit keer welkom in het nieuwe pand van Fiege. Voor velen een giga pand, voor Fiege een van de kleinere panden in vergelijking tot hun locaties elders in Europa.

De opkomst was goed. Het financieel jaarverslag 2022 is vastgesteld door de leden en het bestuur heeft de aanwezigen geïnformeerd over de lopende Parkmanagementactiviteiten. Hendrik Visser gaf als ontwikkelaar een uitgebreide update over de uitgifte van de kavels en de stand van zaken omtrent de truckparking en horecakavels. Ook kwam het onderwerp netcongestie aan bod.

Na afloop van de vergadering volgde een rondleiding door het pand van Fiege en kon er nog even informeel nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje. Wij danken gastheer Fiege voor de gastvrijheid.

Klik op de foto's voor een vergroting.

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark