Geslaagde ALV bij PI2

dinsdag 04 december 2018


Hendrik Visser van gemeente Zaanstad vertelde aan de aanwezigen dat er veel belangstelling is voor de nog vrije kavels op HoogTij. De verkoop van de kavels op fase 1 loopt zo voorspoedig dat de ontwikkelaar OHW is gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor fase 2 (overzijde van de fietsbrug). De kavels op fase 2 worden bouwrijp gemaakt door deze met een meter zand te verhogen dat afkomstig is van de overzijde van de weg (de zogenaamde natte kavel). Op de natte kavel zijn de bedrijven GamBakker en CTVrede inmiddels gestart met hun bouwwerkzaamheden. Al deze ontwikkelingen leveren ook meer verkeer op. Daarom laat de gemeente verkeerstellingen uitvoeren en kan zij deze resultaten gebruiken voor maatregelen om te voorkomen dat het verkeer in de omgeving van HoogTij vastloopt.

Tijdens de ALV hebben de leden ingestemd met:

  • De jaarrekening van 2017;
  • De begroting van 2018. 

Beide stukken kunnen worden ingezien via de ledenlogin op www.pmhoogtij.nl.

Parkmanagement heeft in 2018 aandacht besteed aan het beheer en onderhoud. Onder andere de riolering is schoongemaakt. In 2019 zal de bewegwijzering worden gereviseerd en zullen er waar nodig borden worden bijgeplaatst. Verder heeft de vereniging aan Connexxion gevraagd om de dienstregeling te herzien in verband met een toenemende vraag. Dit heeft ertoe geleid dat buslijn 59 in maart 2019 zal worden uitgebreid in de avonduren van 19.00 uur naar 23.00 uur. De bereikbaarheid van het bedrijvenpark wordt hiermee vergroot.

Wij bedanken het bedrijf PI2 voor het beschikbaar stellen van de vergaderruimte en alle leden voor hun komst.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark