Geslaagde ALV bij Justitieel Complex Zaanstad

Tuesday 18 July 2017

Bestuur
Tijdens de ALV is bekend gemaakt dat na twee bestuurstermijnen de heren C. Verdoes en G. Schuddeboom zijn afgetreden als respectievelijk voorzitter en penningmeester. Dhr. Schuddeboom wordt opgevolgd door dhr. M.Y. Ling, die namens de ontwikkelaar zal plaatsnemen in het bestuur als penningmeester. 
De leden zijn akkoord gegaan met benoeming van de heer J. Faber als interim-voorzitter. Er worden gesprekken gevoerd met nieuwe bestuursleden van bedrijven. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij parkmanager Rob ten Bok.

Ontwikkelingen
Mevrouw S. Meyer van het Ontwikkelingsbedrijf Haventerrein Westzaan B.V. (OHW) heeft een toelichting gegeven op de verkoop van de kavels op HoogTij. Er zijn meerdere geïnteresseerden in de aankoop van kavels op HoogTij. Onlangs is er een kavel verkocht aan het bedrijf De Machinekamer. Het bedrijf Zuiver heeft een tweede kavel gekocht op HoogTij. Na de zomer zullen de bedrijven GP Groot, Break-Down Sloop Support en Werkhoven starten met de bouw van bedrijfspanden. Op fase 2 van HoogTij vindt de ontwikkeling van de havenkavel plaats. De OHW hoopt op korte termijn met geïnteresseerden te spreken over de aankoop van deze kavel. 

Parkmanagement
Het contract voor de overdracht van het groenbeheer is vastgelegd voor 2017. De openbare ruimte wordt 10 tot 12 keer per jaar onderhouden door de aannemer van de Vereniging.  

Er zijn geen noemenswaardige incidenten ten aanzien van criminaliteit te vermelden. Er is een koppeling gemaakt met de Regionale Toezichtruimte (RTR) van politie Noord-Holland in Zaandam. De politie beschikt hiermee over beelden en kan eventueel meekijken bij incidenten of evenementen.

Jaarrekening
De jaarrekening van 2016 is geaccordeerd door de leden. De leden ontvangen nog de beoordelingsverklaring van de accountant per e-mail. 

Rondleiding
De leden hebben een presentatie en rondleiding gekregen van de heer K. Hagens van In Made. Er zijn in het Justitieel Complex Zaanstad 24 werkzalen beschikbaar waar ook producten van bedrijven op HoogTij geproduceerd kunnen worden. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Parkmanagement.

 

 

 

 

 

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark