Eerste paal Vollers op HoogTij

dinsdag 30 juni 2020

Vollers - een logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in transport van opslag van soft commodities - is gestart met de nieuwbouw op het haventerrein van HoogTij. Hier komt een groot en innovatief warehouse voor de opslag van cacao voor de verwerkende industrie van Cargill aan de Zaan.

Op vrijdag 19 juni waren Hans Krieger, wethouder Zaanstad en Koen Overtoom er om samen met Christian Vollers, eigenaar van familiebedrijf Vollers (3e generatie) en Harold Poelma, president directeur Cargill Cacao de eerste paal te slaan.

Zowel Zaanstad als het Havenbedrijf is blij met de komst van Vollers Cargill. De innovatieve faciliteiten passen volgens Krieger goed bij de ambities van HoogTij en veel bedrijven in de Zaanstreek en in de Metropoolregio Amsterdam dragen bij aan de verwerking van cacao tot eindproducten. De nieuwbouw van de silo’s moet in het najaar van 2021 klaar zijn.

Foto: Gemeente Zaanstad

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark