Aanpassing rotondes HoogTij

woensdag 10 maart 2021


Vanwege de groei en de ontwikkeling van ons bedrijvenpark de afgelopen jaren én om het voor de komende jaren toekomstbestendig te maken, hebben een aantal infra-werkzaamheden op HoogTij plaatsgevonden. Zo is de Fokkemast eind vorig jaar woonrijp gemaakt en is fase 2 bouwrijp gemaakt. Om de openbare ruimte groener en recreatiever te maken, is een groenplan opgesteld. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart.

 
Eind april, begin mei 2021 zal een tweetal rotondes op en nabij HoogTij aangepast worden om de doorstroming te bevorderen. De rotondes zullen aangepast worden naar superrotondes. Het gaat om de rotonde met de verbinding Kleine Steng – Westzanerweg (nabij het tankstation) en de rotonde die van de Westzanerweg overgaat in de Hoofdtocht (ten oosten van HoogTij). 

De werkzaamheden zullen 8 tot 12 weken duren per rotonde. De toegangswegen blijven tijdens de duur van de werkzaamheden bereikbaar. De exacte planning volgt nog.

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark