Bouw tankstation van de toekomst op HoogTij bijna klaar

dinsdag 13 februari 2018

NXT is een nieuw brandstoffen- en energieconcept, dat op initiatief van GP Groot is ontwikkeld. Een NXT-station heeft een duurzaam karakter. Dit komt tot uiting in de aangeboden brandstoffen, de samensmelting met de directe omgeving van het station en de zelfvoorzienende energiebehoefte door de toepassing van zonnepanelen. Bovendien is het tankstation schaalbaar door modulair te plaatsen luifels. Hierdoor kan het aanbod aan brandstoffen eenvoudig worden aangepast op de regionale vraag. Dat maakt het NXT-station het “tankstation van de toekomst”.

NXT Westzaan is gevestigd aan de Kleine Steng en wordt medio februari 2018 geopend. Particulieren kunnen er terecht voor benzine, Blue One 95, diesel en GTL. Transporteurs kunnen er terecht voor diesel, GTL (beiden high speed) en Adblue. In het ontwerp is rekening gehouden met een toekomstige uitbreiding met (bio-)LNG, CNG en waterstof. NXT HoogTij is het tweede NXT-tankstation in Nederland. Alkmaar had in juni 2017 de primeur, eind mei wordt NXT Dronten geopend.

Zakelijk tanken met de GP Groot tankpas

Zakelijke rijders kunnen bij NXT HoogTij veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met deze tankpas kan op maar liefst 200 locaties in Nederland worden getankt. Met de gratis GP Groot tanklocatie-app kan gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie worden genavigeerd.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark