Nieuws van HoogTij

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark HoogTij en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Cybercrime: Hoe we allemaal gewillig meewerken

  dinsdag 15 oktober 2019

  De rol van de CEO wordt geplagieerd, orders worden afgevangen, betalingen worden omgeleid, software wordt gegijzeld, klantenbestanden worden ontfutseld, identiteitsfraude woekert en reputaties staan op het spel. De vraag is niet of je aan de beurt bent, de vraag is wannéér... What the hack!

  Iedere donderdag op HoogTij: Eat & Meet Foodtruck

  dinsdag 24 september 2019

  Iedere donderdag tussen 11:00 en 18:00 uur vindt u de Eat and Meet Foodtruck van Astrid van der Meer op HoogTij. Deze oude Ford Keulen leger-ambulance uit 1955 is dan gestationeerd bij het NXT-tankstation.

  BMN Bouwmaterialen verhuist naar HoogTij

  dinsdag 27 augustus 2019

  Op de hoek Kleine Steng / Rak op Hoogtij komt BMN Bouwmaterialen. De huidige BMN-vestiging is in Oud Zaenden in Zaandam gevestigd. De verhuizing naar HoogTij is de derde nieuwbouwvestiging in geheel nieuwe stijl.

  Algemene Ledenvergadering van 8 juli

  dinsdag 16 juli 2019

  De ALV van de Vereniging Bedrijvenpark HoogTij vond plaats op maandag 8 juli 2019 bij Zuiver aan de Schoot. Tijdens de ALV werd de jaarrekening van 2018 vastgesteld en was er een update van de Parkmanagement-activiteiten van 2019 met o.a.:

  Ingebruikname zeehavenkade 

  dinsdag 04 juni 2019

  Bedrijvenpark HoogTij is flink in ontwikkeling en ook de komende periode vinden er veel werkzaamheden plaats. In bijgaande brief van de gemeente Zaanstad (zie Lees meer) staat een opsomming van de komende werkzaamheden. Zo wordt een deel van de zeehavenkade in gebruik genomen en wordt er gestart met...

  Voortgang bouw Gam BAKKER

  dinsdag 07 mei 2019

  De bouw van het nieuwe, duurzame pand van Gam BAKKER vordert gestaag. De oplevering wordt eind juli/begin augustus verwacht.

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark