Nieuws van HoogTij

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark HoogTij en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

  Planning inrichting Fokkemast

  dinsdag 27 oktober 2020

  Woensdag 28 oktober wordt er gestart met het woonrijp maken van de Fokkemast vanaf de Kleine Steng tot het kruispunt richting Ayal Kaas.

  Veilig uw pand verhuren

  woensdag 07 oktober 2020

  U bent degene die als verhuurder in de spotlights komt te staan als uw pand in verband wordt gebracht met drugscriminaliteit, witwassen of illegale huisvesting. De overheid doet er alles aan om ondermijnende criminaliteit tegen te gaan en daarin bent u een essentiële schakel.

  Week van de Veiligheid

  woensdag 07 oktober 2020

  *** Criminelen tijdens corona gehaaider dan ooit ***

  Ben jij voorbereid op criminaliteit? Word geen slachtoffer! Strijd samen met ons tegen criminaliteit. Met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit toe.

  PostNL slaat eerste paal op HoogTij

  donderdag 01 oktober 2020

  Woensdag 30 september is de eerste paal geslagen van een nieuw sorteercentrum van PostNL. Het postbedrijf verwacht hier vanaf volgend jaar zomer dagelijks zo'n 50.000 pakketten te verwerken.

  Cacao-opslag 3.0 zet Gerkens op voorsprong

  dinsdag 29 september 2020

  De bouw van een nieuwe cacao-opslag op Hoogtij zet Cargill, of beter Gerkens Cacao, op een voorsprong. "We verkleinen onze CO2-uitstoot, verkorten de transportafstanden en kunnen ’eenvoudiger’ goede producten blijven maken.’’ 

  Snackwagen Fred Kroket op HoogTij

  dinsdag 11 augustus 2020

  Op de plek waar eerder een lunchwagen stond nabij het tankstation van GP Groot, vindt u de snackwagen van Fred Voskuil (en compagnon). U bent hier 7 dagen per week welkom van 10.00 tot 19.00 uur.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark