Nieuws van HoogTij

Voor geïnteresseerden staat op deze pagina een overzicht van de laatste nieuwberichten. Het gaat om nieuws over gebeurtenissen op het bedrijvenpark HoogTij en andere relevante berichten. Klik op de lees meer knop om de complete artikelen te kunnen bekijken.

    Voorbereidingswerkzaamheden uiteindelijke aanleg kade afgerond

    dinsdag 12 maart 2024

    De werkzaamheden vanuit het havenbedrijf voor de aanleg van de kade vorderen gestaag. De kavel (aan de Fokkemast) is grondig aangepakt: er is opgeruimd, bomen zijn verplaatst naar een nieuwe locatie in het noordwesten van Hoogtij en een deel van de bestaande verharding is verwijderd.

    Nieuw parkeerbeleid Zaanstad

    dinsdag 12 maart 2024

    Het huidige parkeerbeleid is verouderd. Het past niet meer bij hoe we nu met parkeren willen omgaan. De stad groeit snel. Er zijn meer huizen, scholen, winkels en culturele of sportvoorzieningen nodig. We moeten slim omgaan met de ruimte die we hebben. Daarom heeft de gemeente nieuw parkeerbeleid...

    Verkeersopstoppingen verholpen

    dinsdag 12 maart 2024

    In 2023 werden verschillende verkeersopstoppingen veroorzaakt door storingen bij Kuehne+Nagel. Na meerdere gesprekken tussen de parkmanagementvereniging en Kuehne+Nagel, zijn er maatregelen genomen om de overlast te verminderen.

    Hoe beschermen we het Noordzeekanaalgebied?

    dinsdag 12 maart 2024

    Naast het KVO-overleg kennen we het veiligheidsoverleg Port Security HoogTij, specifiek voor de bedrijven met havengebonden activiteiten op HoogTij. De bedrijven op de zgn. natte kavel, politie, gemeente, douane en de vereniging nemen deel aan dit overleg.

    Project Aanpak Thorbeckeweg

    dinsdag 12 maart 2024

    Het project Thorbeckeweg komt steeds dichterbij. De uitvoering van de hoofdwerkzaamheden gaat na de zomer daadwerkelijk van start waarbij het zichtbaar is voor de omgeving. Het projectteam en aannemer Boskalis streven ernaar dat de weggebruiker de komende jaren zo min mogelijk hinder ondervindt van...

    Subsidieregeling duurzame producten voor kleine ondernemers

    dinsdag 12 maart 2024

    Kleine ondernemers in Zaanstad krijgen opnieuw de kans om subsidies te ontvangen voor duurzame investeringen. De subsidieregeling geldt tot en met 31 december 2024, maar kan worden aangevraagd t/m 31 oktober 2024 of tot het moment dat het beschikbare subsidieplafond is bereikt.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark