Netwerk VSP / Spotta

Netwerk VSP (van Vierhand, Serieus en Pabri, waar het bedrijf ooit uit ontstaan is) is de grootste bezorger van ongeadresseerd drukwerk in Nederland. Netwerk VSP is een 100% dochter van PostNL.

Het bedrijf heeft zo'n 500 werknemers in vaste dienst, en daarnaast 23.000 bezorgers, die jaarlijks zo'n 6 miljard folders, magazines, samples en catalogi bezorgen. Naast het bezorgen van folders bereid Netwerk VSP de folders voor die door het moederbedrijf postNL bezorgd worden door deze te sorteren.

Het bedrijf bezorgt voornamelijk folders van commerciële bedrijven, maar ook ongeadresseerde kranten en magazines. Sinds 2001 wordt het meeste drukwerk geseald bezorgd, dat wil zeggen ingepakt in plastic folie. Dit is oorspronkelijk ingevoerd om de "geen reclame" stickers te omzeilen. Tegenwoordig mogen de gesealde folders alsnog niet bezorg worden op adressen met een "geen reclame" sticker. Vanaf 2006 tot 2011 heeft het bedrijf geadresseerde post bezorgd.

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Netwerk VSP / Spotta
Adres Fokkemast 29
  1551 ND Westzaan

Bekijk op Google Maps
Website http://zakelijk.spotta.nl
Email zakelijk@spotta.nl
Tel-nr. 030 264 3636

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark