Algemene Ledenvergadering

maandag 09 december 2019


Namens het bestuur van de Vereniging Bedrijvenpark HoogTij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 9 december 2019 om 16.00 uur. De vergadering vindt plaats bij Flora Media, Kleine Steng 1 te Westzaan.

Tijdens de ledenvergadering zal de begroting 2020 ter goedkeuring worden voorgelegd aan de leden. Daarnaast zal gestemd worden over een nieuwe voorzitter (zijn CV is in de bijlage opgenomen) en vindt er een bestuurswisseling plaats in verband met vertrek van Petra Grandiek uit het bestuur. Ook zal er vanuit de ontwikkelaars een woordje gehouden worden over de ontwikkelingen van HoogTij en zullen de lopende parkmanagement activiteiten worden toegelicht.

Graag vernemen wij, vóór 6 december 2019 of u aanwezig zult zijn en met hoeveel personen. U kunt dit melden aan uw parkmanager Rob ten Bok via robtenbok@parkmanagement.nl.

Wij hopen u te mogen ontvangen maandag 9 december a.s.

« Terug

Over Hoogtij

Strategisch gelegen vlakbij Schiphol en de Amsterdamse haven is HoogTij dé plek voor vestiging van uw bedrijf. Uitstekend bereikbaar over land en over water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal.  

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

HoogTij

Een stijlvol bedrijvenpark